Seçimlerin ardından değişime Merkez Yönetim Kurulu’nu yenileyerek başlayan CHP’de dijtal ve sosyal medya politikaları için de yeni bir birim oluşturuldu.
Bu alandan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Eren Erdem’e bağlı bu birimin başına, Stratejist ve Siyasi İletişim uzmanı Ceren Kumbasar atandı.
CHP’de dijtal ve sosyal medya politikaları için de yeni bir birim oluşturuldu ve Eren Erdem’e bağlı bu birimin başına Ceren Kumbasar atandı.
CHP Dijital ve Sosyal Medya Politikaları Genel Koordinatörü Ceren Kumbasar, Salı günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edildikten sonra görevine resmen başladı.
Kumbasar’ın liderliğindeki ekip, partinin dijital dünyadaki etkinliğini artırarak doğru bilgiye zamanında ulaşılmasını sağlayacak, dezenformasyonla mücadele edecek ve aynı zamanda 2024’te yapılacak yerel seçimler için de dijital ve sosyal politikalar geliştirecek.
2000’li yıllardan bu yana iletişim alanında faaliyet gösteren Kumbasar, yaklaşık 10 yıldır siyasetçilere danışmanlık veriyor. Aralarında Hürriyet, Cumhuriyet ve Vatan’ın da bulunduğu birçok gazetede köşe yazıları kaleme alan Kumbasar, İngilizce ve Fransızca biliyor.
Bu haber 24.6.2023 08:37:26 tarihinde eklenmiştir.
Sayıştay'dan Büyükşehir'e Kooperatiften Alıma Veto: Soyer’den Darbe Çıkışı!
CHP’li Aslanoğlu: “İktidar süt alınmasını engelledi!”
Narlıdere’nin Minikleri Play-Off’u Garantiledi
Tugay: “Karşıyaka’mızı Taziye Evi’ne kavuşturuyoruz”
Güzelbahçe Kahramandere’de çalışmalar tamamlandı
Buca’nın Antika ve 2.El Pazarı için ön kayıtlar başladı
Başkan Sandal “Halkımızın yanındayız”
Torbalı’da Akkaş Başkanlık İçin Yola Çıktı
CHP’li Tunus Bayraklı’dan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
Ahmet Adnan Saygun’da muhteşem 100. Yıl konseri
Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine destek
Hayvan Dostu Belediye
Dikili Belediyesi’nden yakacak yardımı
Büyükşehir'de bütçe maratonu tam gaz…ESHOT'a dev bütçe ve Torbalı tartışması
Gaziemir Belediyesi’nden beş yıldızlık başarı
Eski başkan 'Büyükşehir için ben de varım' dedi!
Başkan Sandal vites yükseltti:“Yolları ve kaldırımlarıyla daha modern Bayraklı”
Karşıyaka’da Cumhuriyet ve kadın konuşuldu
2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.