38. Olağan Kurultay'da CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ilk konuşmasını yaptı.
Özel, kürsüden Kemal Kılıçdaroğlu'nu selamlarken, DİSK'in adalet yürüyüşüne destek vereceklerini duyurdu. 'Darbe' açıklamasında bulunan Özel, "Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız. Erdoğan haddini bil" dedi.
4 Kasım'da gerçekleşen 38. Olağan Kurultayı'nda CHP'nin yeni Genel Başkanı seçilen Özgür Özel, partisinin grup toplantısında ilk konuşmasını yapıyor.
Özel'in konuşmasından satır başları şöyle:
"Meclis'teki ilk grup toplantımızı yapıyoruz.
Genel Başkan dahil herkesin seçimle değişebildiği bir parti olduk.
Bu partiyi siz iktidar yapacaksınız.
Türkiye'de hukuk rafa kaldırıldı.
KILIÇDAROĞLU MESAJI
Hepimize ve bu partiye çok emeği olan Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu saygıyla selamlıyorum. Ona vefamızı her fırsatta göstereceğiz.
Kurultayın ne kaybedeni vardır, ne kazananı Özgür Özel’dir. Kurultayımız CHP'nin kazandığı ve Türkiye'nin kazandığının çok yakın zamanda anlaşılacağı bir kurultaydır.
GÖLGE KABİNE AÇIKLAMASI!
Etkin ve kararlı muhalefet yapacağız. Gölge kabinesi görevlendirmesi yaptık. CHP'nin gölge kabinesinin 9'u kadın 9'u erkek.
Aramızda kimse diğerinden üstün değil anlayışı var.
"HATAY MİLLİ MESELEMİZDİR"
Depremzedeler hâlâ çadırdalar. Hatay'da hâlâ enkazında yüzde 25'i duruyor.
Deprem meselesi siyaset üstüdür. Deprem bölgesindeki düzenlemeler hızla yapılmalı.
YÜRÜYÜŞ KARARINI DUYURDU!
Barolar Birliği bir eylem yaptı onu hep birlikte destekledik. Şimdi bir başka yürüyüş var DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu İstanbul'dan Ankaraya doğru yürüyor. Takip ediyoruz. Örgütlerimiz Eskişehir'de onlarla yürüyecekler. Vardıklarında ben ve grubum DİSK ile birlikte Ulus'a yürüyeceğiz, yeni yollarla tanışacaklar, yeni kulaklar işitmeye başlayacaklar. Değiştireceğiz bu ülkenin kaderini. Emek ile sermaye karşı karşıya gelmişse emeğin yanındayız!
ERDOĞAN'A SERT SÖZLER
Biri Erdoğan'a karşı darbeye kalkarsa onun karşısında dururuz, ama bu darbe girişiminde meydanı Erdoğan'a bırakmayız. Erdoğan haddini bilsin.
İLK ZİYARET KKTC'YE
İlk ziyaretimiz KKTC'ye olacak. Nereye gitmemiz gerekirse orada olacağız. En kısa sürede Azerbaycan'a da gideceğiz. Dış politikada dengeli bir siyaset izleyeceğiz.
25 Kasım'da da Bosna Hersek'e gideceğiz.
Bu haber 14.11.2023 14:30:16 tarihinde eklenmiştir.
Sayıştay'dan Büyükşehir'e Kooperatiften Alıma Veto: Soyer’den Darbe Çıkışı!
CHP’li Aslanoğlu: “İktidar süt alınmasını engelledi!”
Narlıdere’nin Minikleri Play-Off’u Garantiledi
Tugay: “Karşıyaka’mızı Taziye Evi’ne kavuşturuyoruz”
Güzelbahçe Kahramandere’de çalışmalar tamamlandı
Buca’nın Antika ve 2.El Pazarı için ön kayıtlar başladı
Başkan Sandal “Halkımızın yanındayız”
Torbalı’da Akkaş Başkanlık İçin Yola Çıktı
CHP’li Tunus Bayraklı’dan Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
Ahmet Adnan Saygun’da muhteşem 100. Yıl konseri
Büyükşehir’den amatör spor kulüplerine destek
Hayvan Dostu Belediye
Dikili Belediyesi’nden yakacak yardımı
Büyükşehir'de bütçe maratonu tam gaz…ESHOT'a dev bütçe ve Torbalı tartışması
Gaziemir Belediyesi’nden beş yıldızlık başarı
Eski başkan 'Büyükşehir için ben de varım' dedi!
Başkan Sandal vites yükseltti:“Yolları ve kaldırımlarıyla daha modern Bayraklı”
Karşıyaka’da Cumhuriyet ve kadın konuşuldu
2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.