Bu resimler görülmeye değer

Yerel Yönetimler

Bu resimler görülmeye değer

Bornova Belediyesi yeni bir sergiye daha ev sahipliği yapmaya başladı. Fatma Atik ve Tümay Gümüş Karma Resim Sergisi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi kapılarını açtı. İki sanatçı kendilerine eserlerini sergileme fırsatı veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.




Fatma Atik ve Tümay Gümüş’ün 50 eserinden oluşan Karma Resim Sergisi Bornova Belediyesi Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi Sergi Salonu’nda sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 27 Mayıs’a kadar açık kalacak serginin açılış kurdelesini Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer ve Meclis Üyesi Hülya Uğurlu sanatçılarla birlikte kesti. Tamamı yağlı boya ile yapılan eserler büyük beğeni topladı.

Uzun yıllar resimle uğraştıklarını ifade eden iki sanatçı kendilerine eserlerini sergileme fırsatı veren Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, her zaman sanatın ve sanatçının yanında olduklarını ifade ederek, tüm Bornovalıları birbirinden güzel resimleri görmeye davet etti.

SANATÇILARIN ÖZGEÇMİŞİ

Fatma Atik: 1958 yılında Van'da dünyaya geldi. Sekiz çocuklu bir ailenin çocuğu olarak ilk, orta ve lise öğrenimini Van'da tamamladı. Evlendikten sonra taşındığı Antalya'da anaokulu işleten Fatma Atik, çalışmalarını 1999 yılında yerleştiği İzmir'de sürdürüyor.

Tümay Gümüş: 1957 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Ardından Ev İdaresi Ön Lisans programından mezun oldu. Evliliği dolayısıyla Karabük ve Kastamonu'da 18 yıl yaşamıştır. Çeşitli kurumlarda resim ve özellikle yağlı boya tekniği ile ilgili eğitimler aldıktan sonra bir çok Halk Eğitim Merkezi’nde eğitimler verdi. Çalışmalarına 2018 yılından bu yana kendi resim atölyesinde devam ediyor.




Bu haber 24.5.2023 10:35:03 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Bu resimler görülmeye değer

  • Özdağ: Suriyelileri İçişleri Bakanı olarak yollayacağım

  • Halkapınar Aktarma Merkezi yepyeni bir görünüme kavuştu

  • Görece'de Kilit Parke Çalışması

  • “Boş vermeyeceğiz oy vereceğiz”

  • Özdağ’la yeni protokol: Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi lideri, Millet İttifakı mutabakatından ayrı bir metinde çalıştı

  • Dağ’ın o sözlerine CHP İzmir Milletvekili Yücel’den jet yanıt: “Fırıldak arıyorsanız kendi genel başkanınızın eski videolarını izleyin, birkaç sezon Netflix dizisi olur!”

  • CHP’liler protesto için AK Parti İzmir'in önüne gitti! Polis engeline takılan Aslanoğlu’ndan sert çıkış: “Kötülüğü Şeytanı Utandıracak Seviyeye Taşıdınız'

  • Köstebek var sözleri ile Soyer ne demek istedi?

  • Başkan Soyer: “Tekrar insanca bir düzen kuracağız”

  • İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı yüzde 6 artarak Nisan ayı sonu itibarıyla 1 milyon 693 bin 828 oldu

  • Başkan Soyer Kemalpaşa’da konuştu: “Önümüzde tarihi bir fırsat var”

  • Kılıçdaroğlu'ndan Hatay'da Erdoğan'a 'montaj' tepkisi: 'Sahtekarlık yapan adamdan cumhurbaşkanı olmaz!'

  • Ümit Özdağ ve Kemal Kılıçdaroğlu bir kez daha görüşecek! Açıklama yarına kaldı

  • Soyer İzmir’deki Karadenizlilerle buluştu

  • Narlıdere Belediyesi’nin Beslenme Desteği 32 Bin Pakete Ulaştı

  • İzmir’in süper kızları

  • Başkan Soyer’den o 3 partinin İzmir yönetimiyle seçim zirvesi!

Benzer Haberler