CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve milletvekilleri saat 17.00'de AK Parti İzmir İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bırakacaktı ancak polis engeline takıldı.
Sevilcan GÜNAY/EHAEGE- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK'lıların eklendiği videoyla ilgili sözlerine CHP cephesinden tepki geldi.
CHP heyeti ve Polis Müdürü arasında yaşanan sözlü diyaloğun ardından, heyet "Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz" yazılı siyah çelenk bıraktı. CHP'li Aslanoğlu şu açıklamayı yaptı:
ASLANOĞLU: "KÖTÜLÜĞÜ ŞEYTANI UTANDIRACAK SEVİYEYE TAŞIDINIZ"
CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, "Televizyon kanallarını, TRT'yi arkanıza alacağınızı, sesimizi duyurmamıza devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkartacağınızı yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat siz bu organize kötülüğü şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı, ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz, içinizdeki kötülüğü sadece bizim değil Türk Milleti'nin üstüne boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz, sahtekarlık yaptınız, sahteliği her yerinden akan görüntüleri mting alanlarında göstermekle kalmadınız, 'miting canlı yayınlanıyor' görüntüsü altında, tüm yandaş kanallarınızdan milyonlara izlettirdiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakalı, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu" dedi.
"BU KÖTÜLÜĞÜ AFFETMEYECEĞİZ"
Aslanoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:
Siz hakikatin ötesini bile aştınız. O dipsiz kuyunun karanlık, rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize yol bellediniz. Buradan açık çağrımızdır, kötülüğü kendine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak çıkartanlarla asla helalleşmeyeceğiz hesaplaşacağız. Tüm yalanlarınızın, kötülüklerinizin hesabını, önce bu dünyada, sonra öbür dünyada vereceksiniz. Türkiye'yi sizin rutubetli karanlıklarınıza bırakmayacağız. Bu ülkenin evlatları, 28 Mayıs'ta yarattığınız cehennemin kapılarını, iyilikle mühürleyecek. Çünkü bu vatan toprağına göz dikenlere, kendisini cehenneme layık görenlere karşı iyilikte birleşerek, umudu kuru sofrasına katık ederek kurudu. Unutmayın, biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz, millet affetmeyecek, tarih affetmeyecek.
Bu haber 23.5.2023 17:55:52 tarihinde eklenmiştir.
CHP'li Aslanoğlu'ndan flaş açıklama: “Tüm sandıklarda itirazlar sürüyor, Buca’da İlçe Seçim Kurulu Görevlilerimizi İçeriye Almıyor!
Aslanoğlu İlk Kez Böyle İddialı Bir Seçim Geçiriyoruz’ Dedi Ve Ekledi: ‘Umut Ediyorum Kazanacağız’
Soyer ve Aslanoğlu’ndan ilk açıklama: “Asla Sandıklardan Ayrılmayın!”
Narlıdere’nin Asırlık Çınarları Da Vatandaşlık Görevlerini İhmal Etmiyor
Başkan Gümrükçü oyunu kullandı…”Herkes sandığa gelsin ve demokratik hakkını yerine getirsin!”
Başkan Kılıç, oyunu kullandı
Başkan Engin Oyunu Verdi, Herkesi Sandığa Davet Etti
Vatanını Seven, Oyunu Kullansın!
CHP Lideri oyunu kullandı ve vatandaşlara seslendi: “Sandıklara Sahip Çıkın”
Aslanoğlu’ndan Sandık Başında Çağrı
CHP'li Ali Şeker sandık başında darbedildi!
Başkan Sandal oyunu kullandı “Vatanını seven sandığa gelsin”
Başkan İnce, oyunu kullandı: ‘Türkiye yeni bir anlayışla uyanacak’
“Sandıklardan demokrasi çıkacak”
Başkan Engin, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor
Türkiye yeniden sandık başında: Oy verme işlemi resmen başladı
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ oy kullandı
Otoparklardaki karavan sorunu çözülüyor…Karşıyaka’da karavan işgaline müdahale
2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.