Ödemiş'te Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satışı ve kesim yerleri belli oldu. Ödemiş'te kurbanlık satışı sadece Ödemiş Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı'nda yapılacak. Kurban kesimi de kent merkezi ve kırsal mahallelerde 10 ayrı noktada gerçekleştirilecek.
Ödemiş Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde hazırlıklarını sürdürürken kurban satış yeri ve kurban kesim noktaları da belli oldu. Ödemiş'te kent merkezinde ve kırsal mahallelerde 10 ayrı nokta kurban kesim yeri olarak belirlendi.
Buna göre Ödemiş'te İzmir Büyükşehir Belediyesi Ödemiş Et Entegre Tesisi, Ödemiş Belediyesi Hayvan Satış yeri (Canlı Hayvan Pazarı), Kasap Hali Kurban kesim yeri, Müftülük Sitesi Kurban Kesim yeri, Birgi Mahallesi İmam Birgivi Kurban kesim yeri, Bozdağ Mahallesi Otoparkı Kurban kesim yeri, Eski Bademli Mahallesi Mezbahanesi Kurban kesim yeri, Ovakent Mahallesi Kapalı Pazaryeri Kurban kesim yeri, Eski Ovakent Mahallesi Mezbahanesi Kurban kesim yeri, Gölcük Mahallesi Ödemiş Belediyesi Hizmet Birimi'nde kurban kesimleri yapılabilecek.
Kurban satış yeri olarak belirlenen Ödemiş Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı ise 23 Haziran Cuma gününden itibaren Kurban Bayramı'nın ilk gününe kadar faaliyet gösterecek.
Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, her bayram olduğu gibi bu bayramda da vatandaşların huzurlu ve rahat bir bayram yaşamaları için nöbette olacak.
Bu haber 23.6.2023 10:53:05 tarihinde eklenmiştir.

Ödemiş'te kurban satış ve kurban kesim yerleri belli oldu

Karabağlar Belediyesi'nden Kurban Bayramı denetimleri

Girişimcilik Merkezi İzmir’in yeni programı için son başvuru tarihi 3 Temmuz

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası döviz kurunda çifte rekor: Dolar ilk kez 25 TL'yi aştı!

Bornova’da muhteşem TSM konseri

Menderes Bayram Tatiline Hazır

Karşıyaka Kurban Bayramı’na hazır

Torbalı’nın evlatları İzmir şampiyonu oldu

Foça Kitap Günleri 23 Haziran Cuma günü başlıyor

Merkez Bankası'nın Faiz Kararının Ardından Euro, Dolar Ve Altın Rekor Kırdı!

Büyükşehir Belediyeleri Şehir Tiyatroları Çalıştayı başladı

650 baz puan artırıldı: Faiz kararı sonrası dolar ve borsada son durum

Kira artışına yüzde 25 sınırlama getiren düzenleme bir yıl uzatıldı!

CHP'de 81 il başkanından Kılıçdaroğlu ile zirve sonrası ortak açıklama!

Bayraklılı tiyatrocular ayakta alkışlandı

Başkan Soyer’den Kemeraltı çağrısı

İzmir için müzik yayını 00.00 sınırı kalktı!

İzmir'de trafiğe kayıtlı araç sayısı 1 milyon 700 bini geçti!

2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.