CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekili toplantısının ardından açıklamalarda bulunarak, 'tek liste' iddialarına yanıt verdi. Aslanoğlu, her il başkanının ilinde birlik ve beraberlik amaçladığını, bu nedenle olabiliyorsa herkesi kucaklayan tek liste olması gerektiğini söyledi.
EHAEGE- CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun ev sahipliğinde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in katılımıyla, Kemeraltı EGİAD Etkinlik Merkezi'nde milletvekilleriyle bir araya geldi.
"YEREL SEÇİM İÇİN YOL HARİTAMIZI BELİRLİYORUZ"
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, milletvekilleri ile yapılan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Toplantılar kapsamında 14 ve 28 Mayıs seçim sonuçlarının değerlendirildiğini ve 2024 yerel seçimlerinin yol haritasının belirlendiğini anlatan Aslanoğlu, "Milletvekillerimizle birlikte yaklaşan yerel seçimleri planlamak, bir önceki genel seçim sonuçlarını değerlendirmek üzere bir araya geldik. Yol haritamızı belirliyoruz. Birlikte çalışarak yerel seçimde 30 ilçeyi ve Büyükşehir Belediyesi'ni alacak şekilde çalışmalarımız planlıyoruz" dedi.
"KONGREDE BİRLİK BERABERLİK OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"
Aslanoğlu, toplantılarda kongre sürecinin de ele alındığını kaydederek, "Sağlıklı bir şekilde kongre süreçlerini tamamlayıp, kurultay sürecine kadar İzmir'in birlik beraberlik içinde olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

"HER İL BAŞKANI TEK LİSTE İSTER"
Toplantılarda "Tek liste" çağrısında bulunduğuna yönelik iddiaları da yanıtlayan Aslanoğlu, "Her il başkanı kongre süreçlerinin birlik ve beraberlik içinde olmasını ister. Bu nedenle ben de olabiliyorsa herkesi kucaklayan tek liste olsun derim. Olamıyorsa 2 liste çıkar ama birbirimizi kırmadan, dökmeden süreci tamamlarız." dedi.
Bu haber 17.6.2023 16:08:08 tarihinde eklenmiştir.

CHP'li Aslanoğlu'ndan 'Tek liste' açıklaması:” Olabiliyorsa herkesi kucaklayan tek liste olsun”

Seferihisar’da kitap dolu günler başladı

CHP İzmir’de Belediye Başkanları Zirvesi… Neler Konuşuldu?

Çiğli İleri Atıksu Arıtma Tesisi, 4. Faz Projesi için o tarihte kazma vurulacak!

CHP’li Yücel: Tarikat güdümlü eğitim anlayışı gençlerimizi yok ediyor

Torbalı’da Belkıs Akkale coşkusu

Karakılçık buğdayı akademinin mutfağında

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden öğrencilere YKS desteği

Soyer: İzmir sinemanın müziğin üretim noktası olacak

İZDENİZ’de yaz seferleri başlıyor

Karşıyaka’nın ‘Kumru’su 19 bin kullanıcıya ulaştı

Bornovalı miniklerin yıl sonu heyecanı

Karabağlar’da spor zamanı

Bayraklı’da dostluk turnuvası

Büyükşehir’de 2,5 saatlik maraton CHP ve Ak Parti arasında sert tartışmalar!

Metro ve tramvayda grev ilanı asıldı: İzmir’de hayatı durdururuz

AFD İzmir’in kentsel altyapı projelerini destekleyecek…Başkan Soyer’den Paris’te tarihi imza

YKS’ye Saatler Kala Öğrenci Ve Ailelere Tavsiyeler

2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.