Başkan Ceritoğlu Sengel Deprem Bölgesinde

Yerel Yönetimler

Başkan Ceritoğlu Sengel Deprem Bölgesinde

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, deprem bölgesine gitmek üzere yola çıktı. Başkan Ceritoğlu Sengel, deprem bölgesine hareket etmeden önce sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında çalışma arkadaşıyla birlikte bölgeye sıcak yemek ve ekmek desteği sağlayacaklarını belirtti.




Tüm Türkiye’yi yasa boğan depremin yaralarını sarmak için ilk saatlerden itibaren harekete geçen Efes Selçuk Belediyesi, ilçe halkının desteğiyle gelen giysi ve temel ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmaya devam ederken, depremzedelerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan sıcak yemek için de bölgede mutfak kuracak.

 SICAK YEMEK İÇİN MUTFAK KURULACAK

Efes Selçuk halkının bağışlarını en doğru şekilde, en doğru noktalara ulaştırılması için çalışacaklarını belirten Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel; “Bu akşam önce Elazığ’a, oradan da Malatya’ya geçiş yapacağız. Bağışlarınızı bire bir elden teslim etmek için gidiyoruz. Tırımız da yarın sabah yola çıkacak.  Aynı zamanda mutfağımızı, yiyeceklerimizi ve suyumuzu da götürüyoruz. Efes Selçuk Belediyesi ekip arkadaşlarımız ile yemeklerimizi yapacağız ve depremzedelere ulaştıracağız” dedi.

 EFES TARLASINDAN ÜRETİLEN BUĞDAY İLE YAPTIĞIMIZ KENDİ EKMEĞİMİZİ PAYLAŞACAĞIZ

Yapılan çağrılar gereğince deprem bölgesinde en çok su, yemek, ekmek ve bebek bezine ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Sengel; “Gittiğimizde doğru yerlerde temas halinde bütün bağışların hepsini teslim edebilir halde olacağız. Kuracağımız mutfak sayesinde de sıcak yemek, sıcak çorba yaparak dağıtımını gerçekleştireceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Bilin ki, bağışlarınızı şahsen, kendi ellerimizle teslim edeceğiz. Dayanışma için Efes Tarlası’nda yetiştirilen buğdaylardan elde edilen unlardan ekmek üretmek için arkadaşlarımız sabaha kadar çalışacak. Hayat paylaştıkça daha kolaylaşıyor. Biz deprem bölgesindeki çağrıyla yola çıkıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Efes Selçuk Belediye Başkanı olarak Efes Selçuk halkının gönlüyle oraya gidiyorum” diye konuştu.

 

 

 

 




Bu haber 9.2.2023 07:57:31 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • CHP Lideri AFAD ile ilgili o çarpıcı raporu açıkladı! Erdoğan seninle sonuna kadar mücadele edeceğiz!

  • Kınık Polyak Kurtarma Timi 12 vatandaşı enkaz altından sağ olarak çıkardı

  • Türkiye'de eğitime 20 Şubat'a kadar ara!

  • Eli öpülesi analar depremzedeler için Bergama’da ekmek pişiriyor

  • OHAL kararı Meclis'te AK Parti ve MHP oyları ile kabul edildi

  • Akşener: “Bu karmaşanın temeli tek adam sistemi”

  • Narlıdere Belediyesi Ekipleri, Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Kısa Sürede Deprem Bölgesine Ulaştırdı

  • Son Dakika... Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı sayısı 17 Ağustos depremini geçti: 17 bin 674

  • Deprem Bölgesi’nden dönen Başkan Soyer’den çarpıcı açıklamalar; “Devlet yoktu, biz hayal görmedik, 4 şehirde koordinasyon merkezi kuruyoruz!”

  • Son Dakika... Tüm memur maaşları 11 Şubat'ta ödenecek

  • Bergama Belediyesi deprem bölgesine iş makinesi ve personel gönderdi

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi personeli depremzedeler için kan bağışı yaptı

  • Mutfak, Afetzedeler İçin 24 Saat Üretimde

  • Soyer’in o sözlerine AK Parti'den tepki, CHP'den yanıt!

  • CHP ve İYİ Partili milletvekilleri depremzedelere destek için birer 'maaşını' bağışladı

  • Çiğli Belediyesi Depremzedeler için İrtibat Birimi Kurdu

  • Menemenliler Yardım İçin Birbirleriyle Yarıştı

  • Narlıdere’den Deprem Bölgesine Sevkiyat Sürüyor

Benzer Haberler