Flamingo Yolu tekneleri çoğalıyor

Güncel / Yerel Yönetimler

Flamingo Yolu tekneleri çoğalıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İzDoğa’nın başlattığı “Flamingo Yolu” turuna ilgi artıyor. Hem deniz hem kara yoluyla Gediz Deltası’ndaki kuş türlerini gözleme imkânı sunan turlar için artık iki tekne İzmirlilerin hizmetinde olacak. 




İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2022’de bir tekne ile başlayan Flamingo Yolu turları, dünyanın dört bir yanından ziyaretçinin yoğun ilgisiyle artmaya devam ediyor. Flamingo Yolu turları artık iki tekne ile doğaseverlerin hizmetinde olacak.

TURA REHBERLER EŞLİK EDİYOR

Gediz Deltası, flamingoların dünyadaki nadir yaşam ve üreme alanlarından biri olarak biliniyor. İzDoğa tarafından düzenlenen Flamingo Yolu tekne ve otobüs turlarında katılımcılar, başta Gediz Deltası’nın ev sahibi olan flamingolar olmak üzere onlarca kuş türünü gözlemleme fırsatı yakalıyor.

Flamingo Yolu tekne ve otobüs turlarına profesyonel rehberler eşlik ediyor. Rehberler, katılanlara Gediz Deltası, tur sırasında gözlemlenen kuşlar ve bitkilerle ilgili birçok bilgi veriyor. Ayrıca tur sırasında verilen dürbünler ile misafirler özellikle kuşları detaylı bir şekilde inceleyebiliyor.

NASIL BİLET ALINIR?

Turlara katılmak isteyenler, Mavişehir Balıkçı Barınağı alanı içerisinde bulunan Flamingo Doğa Parkı’ndaki gişeden veya izdogaturizm.com web sitesinden bilet alabiliyor.




Bu haber 11.6.2023 09:15:50 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • İzmir Tarihi Kemeraltı Gayrimenkul Yatırım Fonu  vergisiz yatırım imkanı sunuyor

  • Flamingo Yolu tekneleri çoğalıyor

  • Ege Denizi'nde korkutan deprem!

  • Can dostlar Patiyaka’da buluştu!

  • Bayraklı’nın sosyal tesisleri misafirlerini bekliyor

  • Çocuklar bu evde “özgür”

  • Gaziemirliler sağlık için pedal çevirdi

  • Çambidi’nde yüzme keyfinde yeni sezon

  • “Doğamıza sahip çıkmak, farkındalık yaratmak için bu çalışmayı yapıyoruz”

  • Dragon Festivali’ni Başkan Soyer başlattı

  • Bu kermes can dostları için!

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden ‘Mühürleme’ açıklama: “Örnekköy’de örnek uygulama”

  • Gülbahçe Arnavut Böreği Şenliği başladı

  • CHP’li Yücel: Örgütlerimizle yerel seçim çalışmalarına hazırız

  • İzmir'in dört bir yanı 'Şiir Hatları' ile örülecek

  • Kadın Yönetmenler ilk filmleri ile beyaz perdede

  • Soyer: Hayatta en çok ressamları kıskandım

  • Narlıdere’de Umuda Merhaba Konseri

Benzer Haberler