Bayraklı Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan beceri ve hobi kurslarına katılan bin 750 kadın, sezon boyunca ürettikleri el emeği ürünleri sergiledi.
Bayraklı Belediyesi Havuz Düğün Salonu’ndaki yıl sonu etkinliğinde birbirinden değerli takı-tasarım ve ev aksesuarları uygun fiyatlara ziyaretçilerle buluştu. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, tüm kadınlara emeklerinden dolayı teşekkür ederek, “Önümüzdeki süreçte bu tür etkinlikleri büyüteceğiz” dedi.
YIL SONU SERGİSİ
Bayraklı’nın üreten kadınları kurslarda yaptıkları takı-tasarım ve ev aksesuarlarını yıl sonu sergisinde görücüye çıkardı. Bu kapsamda 27 branşta, bin 750 Bayraklılı kadının el emeği ürünleri vatandaşlarla buluştu. Bayraklı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Havuz Düğün Salonu’nda açılan sergide kadınlar kendi tasarladıkları kıyafetleri de defile ile tanıttı. Etkinlik, renkli görüntülere sahne oldu. Sergiye Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Halk Eğitim Müdürü Özlem İnal, meclis üyeleri, muhtarlar ve kadın kursiyerler katıldı.
ETKİNLİKLERİMİZİ BÜYÜTECEĞİZ
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Çok güzel, kaliteli ve nitelikli eserleri görünce mest oldum. Emeklerinizden dolayı tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Kursiyerlerimizin emekleri bizim için çok değerli. Kurs alanlarının iyileştirilmesiyle ilgili çalışmalarımızı da önümüzdeki süreçte tamamlayıp, bu tür etkinliklerimizi büyüteceğiz. Ürünlerin pazarlanmasında da üzerimize düşeni yapacağız. Bayraklı demek kadın demek, kadın demek işte buradaki değerli eserler demek. Hepinizi kutluyorum” dedi.
Bu haber 8.6.2023 11:19:22 tarihinde eklenmiştir.

Bayraklılı kadınların el emeği ürünleri göz kamaştırdı

CHP’li Deniz Yücel’den RTÜK Kararlarına Tepki:“RTÜK Cezaları, Eleştirel Yayınlara Gözdağıdır”

Karşıyaka’da ikinci el eşyalar yeniden hayat buluyor

Büyükşehir çalışanlarına konut projesi Çiğli’de yükseliyor

Pati dostları bu festivalde buluşacak

Başkan Selvitopu: Kadınlar yaşama daha fazla katılacak!

Dolar ve euro tarihi zirveleri yeniledi!

Kılıçdaroğlu, yeni MYK’sine ‘Fil dişi kulelerde kalmayacağız’ dedi

Başkan Engin, Mahalle Gezilerine Devam Ediyor

Foça Belediyesi Çocuklar İçin Su Akademisi Kuruyor

Gaziemir Belediyesi Çocuk Meclisi’nde yeni dönem başladı

Bornova’da bal gibi eğitim

Çiğli’de Afet İşleri Müdürlüğü Yola Çıktı!

“Türkiye’nin sevinç kaynağıydı”

Karabağlar’da asfalt atağı devam ediyor

CHP’den 'tüzük değişikliği' ve 'ön seçim' kararı

Bucalı miniklerden geri dönüşüm defilesi

İYİ Parti TBMM grup yönetimi belli oldu... Dervişoğlu'na önemli görev

2023© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.