AK Parti İzmir Gençlik Kolları, Genel Merkez Gençlik Kolları tarafından Mart ayında iki ödüle birden layık görüldü.
Teşkilat çalışmalarını, ilçe programlarını, esnaf ve öğrenci evi ziyaretlerini sürdüren AK Gençlik İzmir, Mart ayında yoğun temposuyla yeni başarılar elde etti. Genel Merkez Gençlik Kolları üye çalışmaları kapsamında Türkiye’de üçüncü olan İzmir Gençlik Kolları, üniversitelerde ve kampüslerde yaptıkları etkinliklerle de birinci sıraya yerleşti.
İZMİR’DEKİ GENÇLERDEN YOĞUN BİR İLGİ VE KATILIM GÖRÜYORUZ
Dolu dolu geçen programlar serisinin ardından İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak açıklamalarda bulundu: “Teşkilatımızla birlikte çok güzel bir dönemden geçiyoruz. Mart ayı bizim göreve başlamamızın bir yılını doldurduğumuz aydı. Bu nedenle de özenle gayret ettiğimiz bir ay oldu. 30 ilçe teşkilatımız, üniversite teşkilatlarımız ve ilk defa oy kullanacak gençlerle her gün her hafta bir arada oluyoruz. İzmir’deki gençlerden yoğun bir ilgi ve katılım görüyoruz. Mart ayında yaptığımız 1500 gençle de birlikte bunu bir kez daha ispatladık. Bu vesileyle de İzmir’de yaşayan ve İzmir’in sorunlarına çözüm üretmek isteyen her genci ilçe başkanlıklarımıza bekliyorum. Kendileriyle her konuda görüşmeye bizzat talibim.”
İZMİR’E ÜNİVERSİTE OKUMAYA GELMİŞ HER GENCİN YANINDA OLMAYA HAZIRIZ
Üniak İzmir teşkilatının Türkiye birinci olmasının da kendilerinde ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Recep Tayyip Taslak şunları söyledi: “Çalışmalarımız kapsamında üniversiteleri çok özel bir yere koyuyoruz. Okullarda, öğrenci evlerinde ve yurtlarda yapacağımız etkinlikler için ayrı stratejiler üretmiş bulunuyoruz. İzmir’e üniversite okumaya gelmiş her gencin yanında olmaya hazırız. Eğitim faaliyetlerimiz de üniversite teşkilatlarımızın en önemli gündem maddesi arasında. Birlikte yol yürüdüğümüz gencin hem okul aşamasında hem de daha sonrasında ihtiyaç duyacağı nitelikleri hep birlikte kazandırmaya çalışıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var.” diye belirtti.
AK Parti İzmir Gençlik Kolları, Mart ayında ayrıca Karabağlar Cennetoğlu Mahallesinde “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programıyla 120 genç ile bir araya geldi. Son Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla da “Kampüs Buluşmaları” kapsamında üniversiteli gençlerle tecrübe paylaşımı programı gerçekleştirildi.
Bu haber 9.4.2022 13:58:21 tarihinde eklenmiştir.

Mart ayında AK Gençlik İzmir Harekâtı

Örnekköy’de İftar Buluşması

Temiz bir çevre için Ödemiş’te bitkisel atık yağlar toplanıyor

Beydağ'da budama çalışmaları devam ediyor

Cumhur Yetişir’in adı Yaşadığı sokakta ölümsüzleşti

“Susuz İzmir sayesinde tahıl ambarı olacak”

İzmir Pazarcılar Odası Başkanı Hamdin Erişen: “Kim yoksulluk yok diyorsa akşam pazarına gelsin”

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2025 Avrupa Gençlik Başkenti olma yolunda finalde

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan: 'Et ve Süt Kurumu varsa niçin çocuklar aç kalsın?'

Emekli ikramiyesinde 1500 TL sinyali

Kültürpark’ta Hüsnü Şenlendirici rüzgarı

Bornova’da Roman rüzgarı

Başkan Ceritoğlu Sengel’den Faaliyet Raporu Sunumu

Beydağ Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclisi Toplantısı Yapıldı

Başkan Yetişkin 3 yıllık çalışma raporunu açıkladı;”Vatandaş ile omuz omuza sosyal belediyecilik yaptık!”

Dünya Roman Günü’ne Konak’ta renkli kutlama

“Gençlerin Başkanı” Bayraklı’ya geldi

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Paylaşmanın bereketi başka…”

2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.