Bekle’den Ayakkabıcılar Sitesi ziyareti

Yerel Politika

Bekle’den Ayakkabıcılar Sitesi ziyareti

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, Bornova Işıkkent’te Ayakkabıcılar Sitesi’nde site ve oda başkanları ile esnafı ziyaret ettiler.




AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ve Bornova İlçe Başkanı Veysel Güldoğan, Bornova Işıkkent’te Ayakkabıcılar Sitesi’nde site ve oda başkanları ile esnafı ziyaret ettiler. Bekle ve Güldoğan’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde Bornova Kaymakamı Fatih Genel ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu da hazır bulundu.

Ayakkabıcılar Sitesi Başkanı Süleyman Özcan ve Ayakkabıcılar Odası Başkanı Yalçın Ata’ya yapılan ziyaretlerde esnafın sorun ve talepleri görüşüldü. Yapılan istişarelerde yetişmiş eleman ihtiyacına dikkat çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da dünkü gündeminde Meslek Liseleri vardı.

Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Organize Sanayi Bölgeleri Mesleki Eğitim Merkezleri Açılış Programı'nda yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mesleki ve teknik eğitim alanındaki tecrübeleri uluslararası alana taşımak amacıyla yeni bir projeyi daha devreye alacaklarını belirtti. 2021 yılında hedeflenen 1 milyar TL’lik üretim kapasitesinin üzerine çıkılarak meslek liseleri açısından tarihi bir rekor kırıldığını belirten Erdoğan, 2022 yılı sonuna kadar da mesleki eğitim merkezleri aracılığıyla 1 milyon gencin istihdam edilmesinin hedeflendiğini ifade etti.

GÜLDOĞAN : “HEDEFİMİZ, İSTİHDAM PROBLEMİNİ ORTADAN KALDIRMAK!”

Bornova Işıkkent bölgesinde gerçekleştirilecek olan İzmir Ayakkabıcılar Odası Mesleki Eğitim Projesi’nde Meslek Lisesi’nin protokolünün onayladığının belirtildiği görüşmede AK Parti Bornova İlçe Başkanı Güldoğan:

“Meslek Lisemizi de, Camii’mizi de Ayakkabıcılar Sitemize kazandıracağız. Meslek Lisemiz için yeni protokol onaylandı. Hedefimiz öğrencilerimizle birlikte Ayakkabıcılar Sitesinde istihdam problemini ortadan kaldırmak. Hem çalışıp hem okuyacaklar. Esnafımızda yetişmiş personel sıkıntısından kurtulacak.” Dedi.




Bu haber 11.1.2022 11:43:17 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Bekle’den Ayakkabıcılar Sitesi ziyareti

  • Başkan Tugay’dan Roman gençlere destek

  • AK Partili Kırkpınar Kemalpaşa’da yatırımları inceledi

  • KOSBİ Mesleki Eğitim Merkezi’ne kavuştu

  • Yücel’den Ankara mesaisi ve Bergamalı kadınlara büyük jest

  • Ege Serbest Bölgesinde tarihi büyüme

  • Bornova’da parklar yenileniyor

  • Buca’da EKPSS hazırlık kurslarına geri sayım başladı

  • Başkan Doğruer gazetecilerle bir araya geldi

  • CHP, Demokrat kadınlarla buluştu

  • Konak Belediyesi’nin çorba ikramı ile soğuk güne sıcak başlangıç

  • Büyükşehir’den 4 saatlik meclis mesaisi: Emsal artışı tartışması ve Başkan Soyer’den sitem!

  • Başkan Soyer Fitch raporunu değerlendirdi:“İstikrarlı mali yapımızla dimdik ayaktayız”

  • Omicron  İzmir’de okulları vurdu: 67 sınıf karantinada!

  • İzmir, arıtmada yine lider!

  • CHP’li Sertel: Vatandaş isyan ediyor, TüvTürk kasasını dolduruyor

  • CHP’li Sındır: “Tarımı yeniden baş tacımız yapacağız”

  • İzmir’de vakalarda büyük artış!

Benzer Haberler