Türkiye’nin önde gelen turistik ilçelerinden Çeşme’de yaklaşan turizm sezonu öncesi bütün mahalle, sokak ve caddeler temizlendi.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle temizlik seferberliği başlattıklarını söyleyen Oran, “Hazırlıklarımızı tamamladık, sezona hazırız” dedi.
Turizmin en önemli merkezlerinden biri olan Çeşme’de yaz sezonu için hazırlıklar başladı. Hız kesmeden alt yapı çalışmalarına devam eden Çeşme Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Çeşme’de temizlik harekâtı başlattı.
Çeşme Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi Dairesi Başkanlığı Çeşme’de 16 mahallede tüm sokak ve caddelerde temizlik yaptı. Atık Transfer ve İkmal Şube Müdürlüğü Kent Temizliği Şefliği 25 kadın, 15 erkek temizlik personeli ile 2 zemin süpürme aracı, 2 yıkama aracı, 2 misina operatörü, 10 iş kamyonu, 3 iş makinası, 17 operatör, ilçedeki temizlik seferberliğine destek verdi.
“Hazırlıklarımızı tamamladık”
Çeşme’de turizm sezonu öncesi hazırlıkların tamamlandığını söyleyen Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Ülke olarak hatta dünya olarak zor günler yaşıyoruz. Pandemi nedeniyle uzun süredir evlerimizdeyiz. Ancak umuyoruz ki kısa sürede bu virüsten kurtuluruz. Her yıl yaz aylarında milyonları ağırlayan ilçemizde pandemi nedeniyle kış nüfusu da oldukça yüksekti. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet vermek için alt yapı çalışmalarımızı hızlandırdık. Yaklaşan turizm sezonu öncesi ilçemizde temizlik seferberliği başlattık” dedi.
“Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz”
Çeşme’de temizlenmeyen sokak ve cadde kalmayacağına vurgu yapan Oran, “İzmir Büyükşehir Belediyemiz’in de desteğiyle ilçemizdeki tüm mahallelerde detaylı bir temizliğe başladık. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Bir yandan da plajlarımızdaki temizliklerimizi tamamlıyoruz. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntısız bir yaz geçirmesi için çalışmaya devam edeceğiz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e temizlik çalışmalarımıza verdiği destek için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Bu haber 18.5.2021 12:12:38 tarihinde eklenmiştir.

Çeşme’de temizlik seferberliği!
Büyükşehir’den Tire ve Menemen’e modern mezbahalar
Ayvalık Belediyesi’nin 2020 Mali Yılı Kesin Hesabı Görüşüldü Ve Oy Birliğiyle Onaylandı
Güzelbahçe Belediyesi Meclisi’nden İsrail zulmüne Tepki
Merkezefendi Belediye Meclisi İsrail’in Filistin’e yaptığı saldırıları kınadı
Ormanlarda çimleme çalışmaları başarıyla sonuçlandı

Çavdarhisar Belediye Meclisi’nden İsrail’e kınama
Canlı hayvan pazarı yeniden açıldı

Rasim Öztekin’in Adı Alibey (Cunda) Adası’nda Yaşayacak

Başkan Oktay’dan ’19 Mayıs’ mesajı
Nazilli’de yeni yol açma çalışmaları sürüyor
Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’un ‘Müzeler Haftası’ mesajı
ADÜ’de ’Aile İçi İletişim ve Anne Baba Tutumları Semineri’ gerçekleşti
Ölüme terk edilen 11 düzensiz göçmen kurtarıldı

Sanayi şehri Aliağa’da elleçleme rakamları memnun etti
Dj Berç Polat: “Yeni albüm için hazırlıklarımız sürüyor”
Milletvekili Sındır, “ 19 Mayıs emperyalizme karşı tarihin en büyük direnişidir!”
“Gençlerin geleceğine sahip çıkacağız”

2021© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.