MHP’li Tamer Osmanağaoğlu: Kredi Başvurularının Olumsuz Sonuçlanmasının Önündeki engeller Olağan Üstü Süreç De Göz Önünde Bulundurularak Kaldırılmalıdır
MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu TBMM Genel Kurunda yaptığı konuşmada korona virüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirlerle geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlara sağlanan kredilerin alınmasında karşılaşılan aksaklıkları gündeme getirdi. Birçok vatandaşın başvurularının çeşitli sebeplerle olumlu sonuçlanmadığının altını çizen Osmanağaoğlu “Ülkemiz tüm beşeriyeti tehdit eden Covid 19 virüsünden kaynaklı salgına karşı büyük bir mücadele sergilemektedir. Bu mücadele kapsamında; devletimizin milletimizin refahı için aldığı önlemler ise takdire şayandır.” İfadelerini kullandı. Ancak özellikle ekonomik alanda alınan önlemlerin uygulama safhasında karşılaşılan aksaklıklar da görmezden gelinemeyecektir.” İfadelerini kullandı.
“Ekonomik sorunlarla boğuşan bazı esnaf ve vatandaşlarımızın devletimizin kendilerine sağladığı kolaylıklardan ve kredi imkanlarından faydalanabilmesi için yaptıkları başvuruların bir çoğunun çeşitli gerekçeler gösterilerek reddedildiği bilinmektedir.” diyen Osmanağaoğlu konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bu olağanüstü süreçte; vatandaşlarımızın kredi başvurularının müspet sonuçlanması için gereken adımlar bir an önce atılmalı, büyük fedakârlıklarla devletinin verdiği mücadeleye katkı sunan milletimizin yaşadığı ve yaşanması muhtemel mağduriyetlerinin önüne geçilmelidir!”
Bu haber 09.04.2020 16:46:14 tarihinde eklenmiştir.
AK Partili Dağ açıkladı; İzmir’de yoğun bakımda doluluk oranı ne?
CHP Bergama İlçe Örgütü vatandaşlara yardım kolilerini ulaştırmaya başladı!

Çiğli Belediyesi Koronavirüse karşı Temassız Numune Kabini üretimine başladı

Konak’ta bakıma muhtaçlara el uzatılıyor
CHP’li Başkan Koç: Dezenfektan Tünelleri sağlığı tehdit ediyor!
CHP Karşıyaka’dan örnek hareket!

Karabağlar Belediyesi maske üretiyor
Başkan Sürekli; ‘’Polisimiz güven ve şefkatin kapısıdır’’
CHP’li Sındır, “İktidar bir ilki daha yaşattı, atanan öğretmenlerimiz ortada kaldı”
AK Partili Dağ Polis Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümünü kutladı
Selinos Deresi Projesi için Koronavirüs önlemli arazi çalışması
Başkan Soyer Menemen’de Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi'nin açılışını yaptı! Tesis günde 20 ton tıbbi atığı bertaraf edecek!
Ocak ayı işsizlik rakamları açıklandı

İş dünyası devletten erteleme değil “vazgeçme” bekliyor
Karşıyaka’da tiyatro perdeleri artık evlerde açılıyor!
Kemeraltı Hayat Platformundan Soyer’e Çağrı: Yardım Kolilerini Kemeraltı Esnafından temin edin

Hububattan Mart ayında yüzde 120’lik artış

Bornova Belediyesi şimdi dezenfeksiyon tüneli imal etti

2020© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.