Dünya / Ege / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler

Özgürlüğün imzası kentin bağrında

Torbalı’da belediye meydanına Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz’da çekilen fotoğrafının özel tasarımlı silüeti konuldu.

Özgürlüğün imzası kentin bağrında



Torbalı’da Atatürk sürprizi

 

Torbalılılar hafta sonu büyük bir sürprizle güne başladı. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un talimatıyla belediye binası önünde bulunan meydana Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Büyük Taarruz’da çekilen fotoğrafının özel tasarımlı silüeti konuldu. Özel tasarıma sahip olan lazer kesimli tam 6 metre uzunluğundaki Atatürk silüeti ilçe sakinlerinden tam not aldı. Akşamları led ışıklarla aydınlatılan ve görsel olarak büyük dikkat çeken silüetin fotoğrafını çekmek için vatandaşlar adeta birbiri ile yarıştı. İlçe sakinlerinin talebi doğrultusunda meydana Mustafa Kemal Atatürk’le ilgili bir çalışma yapmak isteyen belediyenin bu girişimi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Torbalı Belediyesi tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılan, ‘Özgürlüğümüzün imzasını bağrımıza bastık’ notlu silüetin meydandaki halinin fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yağdı.  Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yakupoğlu, “Atatürk hepimizin ortak değeri. Başkanımız İsmail Uygur’un talimatıyla estetik ve modern bir çalışmayı hayata geçirdiğimiz için mutluyuz.” ifadelerini kullandı. Öte yandan çalışma için mutluluklarını dile getiren Torbalılı vatandaşlar, “Torbalı Belediyesi’nin bu sürprizi bizi çok sevindirdi. Değerlerimize önem verilmesi ve yaşatılması bizleri duygulandırdı. Geçmişimize sahip çıkan, geleceğimizi de güven altına almaya çalışan belediyemize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 




Bu haber 25.11.2019 15:20:50 tarihinde eklenmiştir.



İlgili Etiketler

torbalı belediyesi

Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Özgürlüğün imzası kentin bağrında

  • Başkan Arda: “Kadınlar güçlerinin farkına varmalı!”

  • Metropol ilçelerdeki tek sığınma evi Bayraklı'da

  • Karşıyaka’da dört mevsim spor

  • İzmir Körfezi’nin temizliği için ilk büyük adım atılıyor

  • Karabağlar Belediyesi’nin Öğretmenler Günü kapsamında düzenlediği etkinliğe 200’e yakın sporcu katıldı.

  • Konak’ta ‘Türkiye’de Öğretmen Olmak’ paneli

  • Çiğli’de Örgüt Kazandı!

  • Başkan Tugay’dan 3 Bin 200 Öğretmene Mektup

  • Bornova’da sesler “Kadına yönelik şiddetle mücadele” için yükselecek

  • Mandalinanın Cennetinde Coşkulu Festival

  • Başkan Eşlerinin İzmir Gündemi

  • İzmir’de tarihi açılış

  • Çeşme’de Caz Rüzgarı

  • Özgener: “Bu Yasa Balıkçılık İçin Dönüm Noktası Olacak”

  • Bayraklılı Çocuklardan Renkli Final

  • Almula Merter Karşıyaka’ya Konuk Oldu

  • 252 Belediye İzmir’de Buluştu

Benzer Haberler