Çiğli Belediyesi’nden ailelere gıda desteği

Ana Manşet / Ege / Güncel / İzmir / Yerel Yönetimler

Çiğli Belediyesi’nden ailelere gıda desteği

Koronavirüs (Covid-19) salgınında gerçekleştirilen birçok sosyal destek projesiyle Çiğli halkının yanında olan Çiğli Belediyesi bu kez dağıtılan gıda kolileriyle Çiğli’de yaşayan ailelere desteğini sürdürdü.

Çiğli Belediyesi’nden ailelere gıda desteği



Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de halk sağlığını tehdit eden Covid-19 salgınına karşı başlattığı çalışmalara aralıksız devam ediyor. Daha önce Çiğli’de yaşayan bütün şehit ailelerine gıda kolisi dağıtan Başkan Utku Gümrükçü bu dayanışmayı mahallelerde de sürdürdü. Başkan Gümrükçü, Çiğli’deki mahalle muhtarları ile birlikte tespit edilen ailelere ulaştı. İlk etapta Ahmet Taner Kışlalı, Aydınlıkevler, Maltepe, Evka 2, Evka 6, Sasalı ve Kaklıç Mahallelerinde dar gelirli aileleri ziyaret ederek gıda kolilerini teslim eden Başkan Gümrükçü’ye mahalle muhtarları ile belediye ekipleri eşlik etti. Başkan Gümrükçü, ayaküstü sohbet ettiği vatandaşlara belediyenin diğer hizmetleriyle ilgili kısa bilgiler de verdi.

 

Başkan Gümrükçü: “Hiç kimseyi yalnız hissettirmeyeceğiz”

Çiğli Belediyesi olarak salgın ile ilgili her türlü önlemi almaya çalıştıklarını belirten Başkan Gümrükçü, bu sıkıntılı süreci el ele vererek aşacaklarını ifade etti. Salgın süresince sosyal destek çalışmalarını artırdıklarına dikkat çeken Başkan Gümrükçü, “Çiğli Belediyesi olarak Covid-19 virüsüyle mücadele sürecinin başından itibaren üzerimize düşen her türlü sorumluluğumuzu titizlikle yerine getiriyoruz. Temel hizmet ve sorumluluklarımızın yanı sıra iş piyasasındaki gelişmelerden olumsuz etkilenen ve ekonomik açıdan sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza sosyal destek yardımlarında bulunuyoruz. Muhtarlarımız aracılığıyla belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, belediyemiz tarafından hazırlanan gıda kolilerini teslim ettik. Belediyemizin hali hazırda devam eden diğer sosyal yardım projeleri hakkında bilgi verdik. Bu süreçte kentimizde yaşayan hiç kimseyi yalnız hissettirmeyecek ve her türlü ihtiyaçlarında Çiğli Belediyesi olarak yanlarında olacağız” dedi.




Bu haber 18.04.2020 12:06:01 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Başkan Tunç Soyer korona günlerinde karakılçık buğday tarlasından çiftçilere seslendi:Siz yeter ki üretmeye devam edin

  • Harmandalı Geri Gönderme Merkezi'nde 30 mültecinin virüs kaptığı iddiasına Valilikten açıklama!

  • Mamaları çöpe attı, cezayı yedi

  • 2.3 milyon aileye 1000'er lira nakit yardımları başladı

  • Bergama’da can dostlar unutulmuyor

  • Ekmekçioğlu: Tff’nin Yönlendirmelerini Bekliyoruz.

  • Gelecek Partisi İzmirlilere maske dağıttı

  • Muhteşem Ödüllerle Dolu 23 Nisan Yarışması’na Son Başvuru Yarın

  • Konak Belediyesinden boyozlu destek

  • Ekmek satışları tüm mahallelerde devam ediyor

  • Koronavirüs gündemini kendisi takip ediyor!

  • Manisa'da 4,1 büyüklüğünde deprem

  • Konak’ta can dostlara özel hizmet

  • Hijyen ekipleri sokakları dezenfekte etmeye devam ediyor

  • Aliağa belediyesi can dostlarını unutmadı

  • Başkan Soyer: Evlerinde şiddet gören ve evsiz kalan kadınlar için yeni misafirhaneler açtıklarını duyurdu!

  • Genç gazetecilere ‘Evden’ tüyolar

  • Gaziemir’de CHP, kriz masası gibi çalışıyor

Benzer Haberler