Ege / Güncel / İzmir / Politika

Davası Olmayan Ak Parti’de Olmaz

Türkiye ve İzmir yeni bir yıla girerken, siyasette de kıpırdanmalar başladı.




Bugüne kadar, birkaç milletvekili dışında sesi ve sedası duyulmayan AK Parti İl Teşkilatı’nda, ilçe kongreleri öncesi çıkış yapan İl Başkan Yardımcısı Adnan Yılmaz, “AK Parti teşkilatlarında görev alacak kişilerin, şu bakanın, bu milletvekilinin, filanca grubun, falanca yapının adamı değil, davanın ve milletin adamı olması şarttır” dedi.

 

“İnşallah 2018 yılı başlangıç olur, davası olmayan AK Parti’de olmaz” diyen Yılmaz, “Dedikodu şarlatanlığı ile bel altı çalışan, ahlaksız, karakter yoksunu, vitrin görüntüsüne bürünmüşler dikkat edin asla CHP’ye muhalefet yapamazlar. Ödlekler FETÖ’yü ağızından düşürmez ama gidip şikayetçi olamaz, çalışana çamur siyaseti yapar. Bir kez daha altını çizerek ifade ediyorum; davası olmayan ve bulunduğu yerde milletimizin tamamını kucaklayamayan vatandaşına tepeden bakan parti içi saygıyı nefsileştiren hiç kimse AK Parti’de yöneticilik yapamaz. AK Parti teşkilatlarında görev alacak kişilerin, şu bakanın, bu milletvekilinin, filanca grubun, falanca yapının adamı değil, davanın ve milletin adamı olması şarttır” ifadelerini kullandı.

 

Davadan kastının İslam Dünyası’nın ezilen müslümanların umudu olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın davası, ülke, millet, büyük Türkiye ve İslam dünyasının davası olduğunu vurgulayan Yılmaz, “O zaman derdi bu olmayan insanların partide yönetici olamayacağını ilan ediyorum. İsterse bakan tanıdığı, milletvekili tanıdığı ya da bir grubun, bir bölgenin adamı olsun. Bazıları ‘dava’ derken parti anlıyor, makam anlıyor, bakanlık anlıyor, kişisel koltuğu anlıyor, kendi grubu anlıyor. ‘AK Partiliyim’ demekle hiçbir şey olmuyor. Ülkemizin onurunu 15 Temmuz’u güvenlik güçlerimizi şehitlerimizi eşlerini çocuklarını analarını babalarını gazilerimizi ve vatanı için tek bayrak, tek vatan tek devlet tek millet demek lafta değil özde söylemeli. Bu yüzden de şimdi ter dökme zamanıdır” diye konuştu.




Bu haber 03.01.2018 18:03:12 tarihinde eklenmiştir.


Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • Beşiktaş'tan hasta çocuk evlerine destek

  • İduğ’dan eski başkana vefa ziyareti

  • BAŞKAN YÜCEL KÜÇÜK MENDERES TURUNA DEVAM EDİYOR!

  • TÜGİAD Ege Şubesi’nden İZİKAD’a işbirliği ziyareti

  • Denge Okulları potada farklı

  • Buca’nın genç sporcularına 5 yıldızlı moral

  • YÜCEL TURLARA DEVAM EDİYOR: BUGÜN ADRES KÜÇÜK MENDERES!

  • İzmir’den Elazığ’a yardım konvoyları yola çıkıyor

  • DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ EFES SELÇUK’TA ANILDI

  • İzmir Kent Konseyi Engelli Meclisi yeni yönetimini seçti

  • GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SALICI İZMİR’DE TEK ADAY SİNYALİ VERDİ

  • AK PARTİ İL DANIŞMA KURULU ERTELENDİ!

  • SALICI’NIN YEMEĞİNDEN İLK KARE

  • Dayanışma kamyonu Buca’dan Elazığ’a yola çıktı

  • Başkan Karakayalı’dan Kemalpaşa’nın tüm kesimlerine ‘Elazığ’ için birlik çağrısı

  • BAŞKAN GÜMRÜKÇÜ: AKLIMIZ DA YÜREĞİMİZ DE ELAZIĞ VE MALATYA’DA

  • İZMİR’İN BAŞKANLARI EFES SELÇUK’TA BULUŞTU

  • BAŞKAN KILIÇ’TAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Benzer Haberler