Çiğli’de yılın ilk meclis oturumu yapıldı
Çiğli Belediye Meclis AK Parti Grup Sözcüsü Nedim Aslan, Çiğli’de yapılmak istenen kentsel dönüşüm projelerinin gerçekleştirilemediğini belirterek, “Seçim dönemine yaklaşmadan önce kentsel dönüşüm ile ilgili olumlu sonuçların alınacağını düşünüyorum” dedi
Çiğli Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısının ilk oturumu Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Çiğli Belediye meclisinde yılın ilk meclis toplantısı sakin geçti. Meclisin açılış konuşmasını gerçekleştiren Başkan Arslan, CHP’li belediye meclis üyesi Güven Dursun’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak başladı. Güven Dursun’un rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve anjiyo olduğunu belirten Başkan Arslan, kendisine ve ailesine geçmiş olsun dileklerini meclis adına iletti.
ÇİĞLİ’DE PROJE VE YATIRIM YOK
Gündemin yoğun olmadığı meclis gündeminde AK Parti Grubu adına söz alarak konuşan Grup Sözcüsü Nedim Arslan, yeni yılla ilgili iyi dileklerde bulunduktan sonra Çiğli’de gerçekleştirilemeyen kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili konuştu. Geçmiş yıllara bakıldığındaÇiğli’de projeler ve yatırımlar anlamında bir şey söyleyemediklerini belirten Grup Sözcüsü Arslan, şunları dile getirdi: “3 bölgede kentsel dönüşüm, gelişim ve revizyon alanında çeşitli çalışmalar yaptık. Bu çalışma değerli başkanımızın öncülüğünde olan bir çalışmaydı. Öyle bir döneme geldik ki mecliste Çiğli’ye bir şeyler katmak adında samimi ve iyi niyetli çalışmalar yaptık. İstediğimiz hızda istediğimiz zamanda sonuçlandıramadık. Bu sizin için de meclis için de bizim için de fırsattı. Seçim dönemine yaklaşmadan önce kentsel dönüşüm ile ilgili olumlu sonuçların alınacağını ve bu konuda pozitif adımlar atılacağını umuyoruz.”
ÇİĞLİ MECLİSİNDE TATİL YOK
Grup konuşmalarının ardından meclis gündemindeki maddelerin görüşülmesine geçildi. 2018 yılı için Meclis Tatil Ayının Belirlenmesi hususu mecliste görüşüldü ve Çiğli Belediye meclisinin tatil yapmaması kararı oybirliği ile alındı. Çiğli Belediyesinin Osmaniye İli Toprakkale Belediyesi ile kardeş belediye olunması ile ilgili konu da oybirliği ile kabul edildi. Meclis gündeminde Küçükçiğli Mahallesi Küçükçiğli muhtarlık binasınında içinde bulunduğu park yerine geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Muhtar Halit Pazarcı’nın isminin verilmesi ve adının ‘Muhtar Halit Pazarcı Parkı’olarak yer alması hususunun görüşülmesi de tüm komisyonlara havale edildi.
Bu haber 03.01.2018 13:47:55 tarihinde eklenmiştir.

Çiğli’de Kazanan Beraberlik oldu.

Kadınların Kongresinde Erkekler Birbirine Girdi

Çiğli’de Nöbet Değişimi

Edebiyattan Sanata Uzanan Yolculuk

Unutmadık….Unutmayacağız

Çiğli Deve Güreşleri ile şenleniyor

Pekdaş: Halı saha değil stat yapın

Alkışlar yine Taekwondoculara!
Örnekköy’de dönüşüm başlıyor

Aliağa’da Yandaşa Devir Kıyağı !

Arslan: “Çiğli’de spekülasyoncular başarılı oldu”

“Adayım Utku Gümrükçü’dür”

Sporla gelen mutluluk
Anılara götüren buluşma
Buca yeşil dokusunu kendi üretiyor
İzmir için örnek işbirliği
Haydi çocuklar seçmeye!

Gümrükçü: “Bizim Arkamızda Sadece Örgütün Gücü Var”

2018© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.