AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Dikili’de yaşanan su kesintileri için ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi; su gibi temel bir hizmeti vermeyi de eline yüzüne bulaştırmıştır' dedi.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Dikili’de yaşanan su kesintileri için ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi; su gibi temel bir hizmeti vermeyi de eline yüzüne bulaştırmıştır. Arıtma tesisi de olmayan Dikili’de kanalizasyon mikserlerindeki tıkanıklığı gideremeyen belediye, 5 gündür insanları bir bardak suya muhtaç etmiştir.’’ diye konuştu.
Dikili’de devam eden su kesintileri vatandaşlar tarafından büyük tepkilere neden olurken, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’de yaşanan sıkıntıya değinerek, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yüklendi. Başkan Sürekli, sosyal medya hesabından elinde bidonlarla tanker ve çeşme başlarında su sırasına giren vatandaşların fotoğraflarını da paylaşarak şu açıklamayı yaptı; ‘’Burası dağ başı değil; Yıl, 60’lar 70’ler de değil! Türkiye’nin 3. Büyük şehri İzmir. İzmir’in en önemli ilçelerinden Dikili! Yanlış görmüyorsunuz; insanlar, tankerin başında su dolduruyor! Makus talih desek, değil; mukadderat desek, hiç değil! Gerçek şudur! CHP’li Büyükşehir Belediyesi; su gibi temel bir hizmeti vermeyi de eline yüzüne bulaştırmıştır. Arıtma tesisi de olmayan Dikili’de kanalizasyon mikserlerindeki tıkanıklığı gideremeyen belediye, 5 gündür insanları bir bardak suya muhtaç etmiştir. Bir değil, iki değil! Aynı tabloyu Foça’da da yaşamıştık. Demek ki ortada bir beceriksizlik, ihmal, plansızlık ve boş vermişlik var! Yaz sıcağında, üstelik turistik bir ilçede vatandaşa yaşatılan bu ilkelliğin tek müsebbibi vardır: CHP’li Büyükşehir Belediyesi!
Bu haber 1.8.2022 09:39:41 tarihinde eklenmiştir.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin acı günü
Efes Selçuk Sokakları Kadınlara Emanet
Kurtuluşun 100’üncü yıl finalleri nefes kesti
Afetler ve sivil toplum Buca’da konuşuldu
PERGEL üyesi kadınlardan şiddete karşı farkındalık eylemi
Çiğli Belediyesi İnşaat Denetimlerini Sıklaştırdı
Sekizinci gençlik kampı Çandarlı’da
İşlenmiş Deri Sanatı Narlıdere’de Öğrenilecek
Sertel: Bütün imkanlar beşli çetenin ayaklarının altına seriliyor
Başkan Soyer açıkladı 9 Eylül yürüyüşüne CHP Lideri Kılıçdaroğlu’da katılacak
100 muhtardan İzmir’e 100’üncü yıl hediyesi
Resmi Gazete'de yayımlandı! 2. el araçta 6 ay-6 bin km şartı
Bornova’da 250 çocuğa toplu sünnet
Karşıyaka’da Sancar Maruflu’ya Duygu Dolu Anma
Efes Selçuklu Yeni Üniversitelilerin İlk Harçlıkları Belediyeden
15’inci Türkiye Tiyatro Buluşması başladı ….Başkan Soyer’e sanata desteği için onur ödülü
Eşrefpaşa Hastanesi metal kapı dedektörü uygulamasına geçti
Bayraklı’nın yüzme havuzuna yoğun ilgi
2022© Bu sitenin tüm hakları saklıdır.