Elektrikli bisikletten düşen Berfin hayata tutunamadı

Ana Manşet / Ege / Güncel

Elektrikli bisikletten düşen Berfin hayata tutunamadı

Marmaris’te yaşayan 18 yaşındaki Berfin Günden, üniversite sınavına hazırlanırken bir yandan da eğitim hayatı için çalışıp para biriktiriyordu. Elektrikli bisikletiyle sabah saatlerinde evden çıkan Berfin, talihsiz bir kaza sonucu düşüp başını yere çarptı. Talihsiz kız hayatını kaybetti.




Muğla'nın Marmaris ilçesinde elektrikli bisikletten düşen genç kız, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay, dün sabah saatlerinde Armutalan Mahallesi'nde meydana geldi. İşe gitmek için elektrikli bisikleti ile yola çıkan 18 yaşındaki Berfin Günden, bir anda dengesini kaybederek bisikletten düştü.

 KANLAR İÇİNDE YERDE KALDI

Yere düşen talihsiz genç, başını sert bir şekilde betona vurdu. Kanlar içinde kalan Berfin'i, o sırada yoldan geçen bir vatandaş fark etti. Yerde yatan genç kızı görüp 112 Acil Servisi aramasının ardından kaza yerine gelen sağlık ekipleri, Berfin'i Marmaris Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Acil servis bölümüne alınan Berfin, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayata tutunamadı.

 ÜNİVERSİTE İÇİN ÇALIŞIYORDU

Berfin Günden'in cenazesi savcının incelemesinin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından cenazenin ailesine teslim edileceği öğrenildi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Berfin'in eğitim hayatı için bir otelde çalıştığı belirtildi. Hayatının baharında talihsiz bir kaza sonucu yaşamını yitiren Berfin'in acı haberi, ailesi, yakınları ve tüm arkadaşlarını yasa boğdu. Öte yandan, polis ekiplerinin kazayla ilgili başlattığı soruşturmanın da devam ettiği kaydedildi.

 




Bu haber 7.10.2022 10:44:52 tarihinde eklenmiştir.



İlgili Etiketler

berfin
elektrikli bisiklet
muğla

Okuyucu Yorumları

Haber Gezintisi

  • ‘‘Haybeden Gerçeküstü Aşk’’ Foçalı Tiyatroseverleri Güldürdü

  • Dünyaca ünlü tekne markaları bu fuarda

  • Kılıçdaroğlu 15 Mayıs'ı işaret etti: Yapılacakları sıraladı

  • Yeniden Sinematek’te Alman sineması rüzgârı

  • Efes Selçuk Belediyesi’nden İstihdam Ve Tasarruf Sağlayarak Dayanışmayı Güçlendiren Proje

  • Dünya Tiyatro Günü’nde “3 Nalla 1 At” oyununun galası yapıldı

  • Bergama’da Tekne Orucu yaşatılıyor

  • Çiğli ve Menemen’de gece timleri sokağa indi!

  • CHP’li Alçay: “Hevesleri Kursaklarında Kalacak”

  • Dört ayda üç madalya

  • Narlıdere, Günübirlik Turizmin Merkezi Olacak

  • Atila Sertel’den Ziraat ve Halkbank müdürlerine kayırmacılık eleştirisi

  • Kemalpaşa’nın İstihdam Çatısı ‘Kemalpaşa Kariyer’

  • EYT’li Çalışanlardan Güzelbahçe Belediyesi’ne Veda

  • Bornova’da sivil toplum kuruluşlarından büyük işbirliği modeli

  • Bayraklı’nın sporcuları fark yarattı

  • Menemen Belediyesi ‘Eski Ramazanları’ Yaşatıyor

  • Çiğli’de Kadın ve Sağlık Atölyesi Eğitimleri devam ediyor

Benzer Haberler